"Το πρόβλημα της ονομασίας δεν είναι αποτελεί εμπόδιο".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

"Το πρόβλημα της ονομασίας δεν είναι αποτελεί εμπόδιο"..

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, Ζοζέ Λελό, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στα Σκόπια,προχώρησε πριν από λίγη ώρα σε μια δήλωση-μήνυμα προς την Αθήνα.
Συγκεκριμένα εκτίμησε ότι η εκκρεμότητα της ονομασίας, δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ..."Η εκκρεμότητα της ονομασίας δεν είναι θέμα που αφορά το ΝΑΤΟ. Πρόκειται για ένα διμερές ζήτημα, για το οποίο οι δύο χώρες διεξάγουν διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Το ζήτημα αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελέσει εμπόδιο για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ", δήλωσε ο κ. Λελό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέλιξη έχει αιφνιδιάσει το Ελληνικό Υπ.Εξωτερικών που δεν περίμενε μια τόσο ξεκάθαρη δήλωση απ΄τον κ.Λέλο ωστόσο σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου"δεν προτίθεται να προχωρήσει σε απάντηση επιχειρώντας να υποβαθμίσει το όλο θέμα".

3 σχόλια:

  1. TA SKOPIA THA MPOUN SAN FYROM STO NATO KAI O KARAMALAKANLHS THA XAIRETAI ME TH NEA EPITYXIA TOU.OLA TA ALLA DEN PREPEI NA MAS KANOUN KAI POLY ENTYPVSH.H APOFASH EXEI LEIFTHEI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα κάνουμε?θα κάτσουμε να περιμένουμε να μας γαμ..?Αρκετα με το χαζοκρατίδιο που κατσκεύασαν δίπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αμερικανοι να προσεξουν πολυ, διοτι μαζι με τους σκοπιανους βουλγαρους θα τους παρει η μπαλα κι αυτους, σε περιπτωση που οι βουλγαροι αναλαβουν οποιονδηποτε ρολο στα νατοϊκα πλαισια και αναμειχτουν στα της Ελληνικης Αμυνας.

    Τα Σκοπια - Βαρδαρια θα αναγκαστουν να παιρνουν αεροπλανο και να ψωνιζουν απο το Μιτσιγκαν, εαν δεν βαλουν μυαλο. Αυτα τα σουρτα φερτα των σκοπιανων στην Θεσσαλονικη θα κοπουν, με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Δεν προκειται να δουν ασπρη μερα αν συνεχισουν ετσι.

    Τα ΝΑΤΟϊκα χωροφυλακιστικα που δεν εχουν στην πραγματικοτητα αλλες προθεσεις παρα εναν οικονομικο επεκτατισμο σε βαρος ολων των αλλων πλην των αμερικανων βιομηχανων, θα εχουν να κανουν με την ελληνικη υπερηφανεια και αντιδραση σε ο,τι νομιζουν οτι θα περασει στο ντουκου χωρις να ρωτανε κανεναν.
    Οι νατοϊκοι χωροφυλακοι και τα νεα σκυλακια τους ή θα μας σεβονται ή θα αναγκαστουμε να τους διορθωσουμε τη γραβατα!

    Παιζουμε στο δικο μας γηπεδο, και θα κανουν οσα θα τους υποδεικνυουμε. Αλλιως τους περιμενουν κλωτσιες και ευτελισμος! Ξηγηθηκαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share