Ψυχροπολεμικές πρακτικές των ΗΠΑ εναντίον της Ελλάδας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Ψυχροπολεμικές πρακτικές των ΗΠΑ εναντίον της Ελλάδας.

Η Ουάσιγκτον έχει πλέον υιοθετήσει διά του υφυπουργού Εξωτερικών Ματ Μπράιζα ψυχροπολεμικούς τόνους έναντι της Αθήνας, εξ αφορμής της υπόθεσης των αγωγών. Παροτρύνει- σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εξωτερικών- στενές συμμαχικές της χώρες να αναγνωρίσουν «εδώ και τώρα» τη FΥRΟΜ με το όνομα «Μακεδονία»!
Μια απ'αυτές τις χώρες φέρεται να είναι η Νότιος Κορέα η οποία,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,θα αναγνωρίσει εντός των επομένων ημερών τα Σκόπια ως "Μακεδονία"..
Μια τέτοια ενέργεια, όπως είναι φανερό, θα οδηγείσει σε ενίσχυση της αδιάλλακτης πτέρυγας της σκοπιανής ηγεσίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο προαλειφόμενος για βέβαιος νικητής των εκλογών, πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι οι Αμερικανοί στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επαναλαμβάνουν τα σφάλματα που έγιναν πριν από το Βουκουρέστι- όταν είχαν τη δυνατότητα να πιέσουν τα Σκόπια να συναινέσουν σε συμβιβαστική λύση, αλλά προτίμησαν να τους υπόσχονται βέβαιη ένταξη στο ΝΑΤΟ. Το αποτέλεσμα ήταν η FΥRΟΜ να μη λάβει πρόσκληση, μολονότι η Ελλάδα είχε προειδοποιήσει ότι χωρίς λύση στο ζήτημα του ονόματος δεν πρόκειται να υπάρξει πρόσκληση...
Η ενθάρρυνση των Σκοπιανών να εμμένουν σε αδιάλλακτες θέσεις υπάρχει κίνδυνος τώρα να οδηγήσει σε ένα... Βουκουρέστι 2: αφ΄ ενός μεν να παγιωθεί η μη ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, αφ΄ ετέρου δε να μην αρχίσουν ενταξιακές συνομιλίες με την Ένωση, όσο δεν εξευρίσκεται λύση στο θέμα του ονόματος. Σε αυτό το περιβάλλον, οι θέσεις του προέδρου Μπράνκο Τσερβενκόφσκι φαντάζουν ως οι ψυχραιμότερες όλων- μονάχα που το κόμμα του οδηγείται για άλλη μία φορά σε ήττα στις εκλογές. Ο κ. Τσερβενκόφσκι, κατά τη διάρκεια συνάντησης ηγετών της περιοχής, έκανε για άλλη μία φορά λόγο για «δίκαιη λύση» και «δίκαιο συμβιβασμό». Πρόσθεσε ακόμη ότι «το κατά πόσον αυτό μπορεί να επιτευχθεί τελικά, δεν εξαρτάται από εμάς, διότι μπορεί να τεθούν από την πλευρά της Ελλάδας τέτοιοι όροι, οι οποίοι να μην είναι αποδεκτοί από εμάς». Διευκρίνισε επίσης πως «θα είναι λύση η οποία θα χρησιμοποιείται για διεθνή χρήση, διότι η εντολή διαπραγμάτευσης στη βάση της οποίας συζητείται το ζήτημα αυτό όλα αυτά τα χρόνια, αφορά όνομα για διεθνή χρήση και όχι για κάτι που πλήττει τη συνταγματική τάξη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ή για το πώς εμείς θα αποκαλούμε τη χώρα μας».
τα νέα,πηγή

24 σχόλια:

  1. Θα σας πω κάτι και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας:

    Είμαστε σε πόλεμο!

    Ο πόλεμος δεν γίνεται μόνο με όπλα και βόμβες αλλά με πολλούς τρόπους.

    Το Δόγμα Κίσσινγκερ πραγματοποιείται ταχύτατα. Ο Σιωνισμός ξεψυχάει και κοιτάει να μας φάει ζωντανούς. Τούρκοι, Αλβανοι, Σκοπιανοί, Σιωνιστές, Αγγλοσάξωνες (Αμερική Βρετανια) μας μισούσαν ΑΝΕΚΑΘΕΝ! Είναι στο αίμα τους! Σε όλες τις σφαγές και τις εθνικές μας μειοδοσίες ήταν απο πίσω.

    Άφησαν την Ελλάδα μια σταλιά χώρα, μας γενοκτόνησαν τόσες φορες! Μας λένε πούστηδες, παιδεραστές, μαύρους, σφαγείς, υποανάπτυκτους! Οι πράκτορες και οι ηγέτες-προδότες μας σπαράζουν απο την στιγμή που το Ελληνικό έκτρωμα που ονομάζεται κράτος δημιουργήθηκε. Μας έκαναν ζώα, άπληστους και τεμπέληδες των μεσημεριανάδικων και της αριστερής κουλτούρας για να μπορούν να μας ξεκάνουν πιο εύκολα. Μας βάζουν να μαχαιρώσουμε ο ένας τον άλλον στην πλάτη και να τρωγόμαστε μεταξύ μας!

    Μας κυκλώνουν απο παντού! Βλέπετε εμεις δεν ζήσαμε τα δεινά των παππούδων μας και τα ξεχάσαμε, δεν τα καταλαβαίνουμε, μας φαίνονται μακρινα και υπερβολικά.

    Οι ανθελληνες όμως ποτέ δεν σταμάτησαν!

    ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 29.5.08 συμπληρώνονται 555 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
    555 χρόνια, πέμπτος μήνας, ημέρα Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαμακάδες οι πρόγονοι μας φταίνε για όλα που εκπολίτισαν όλα αυτά τασ σιχαμερά σκουλίκια απο την Δύση μεχρι τα Βαλκάνια!

    Αφήστε τους ρε κορόιδα στις σπηλιές και στην χολέρα να είναι ζώα, να κάνεις κουμάντο στο μαγαζί μόνος σου!

    Να τα τώρα!

    Σηκώθηκαν τα πόδια και βαράνε το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ", ΠΟΥ ΛΕΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ", ΠΟΥ ΛΕΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pethanan Ellhnes sthn kwloxwra pou legetai korea prin 40m xronia.
    Ayto einai to eyxaristw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.57 να κανουμε μια μεγαλη τουρτα με 555 κερακια να το γιορτασουμε!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Afto me tis grafikottes then to katalaba fatmir.
    Esy tha giotasis diladi gia tin alosi tis Konstantinoupolis me kerakia.
    Bravo sou san esena theloume edo stin ellada na to klisoume to magasi.
    Ethniko Penthos stis 29 Mai pou sklavothike o ellinismos.Alla ti na perimenis edo ta biblia ton sxolion arxisane na alasoune me adies.E nai osi thimounte ke then ksexnane ine grafiki.
    Na xerese to mousoulmaniko onoma sou fatmir.
    Proodeftike Fatmir.
    An kanis partaki na erthoume na se poume ke apo konta xronia polla.
    Remali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Η ΟΧΙ?
    ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ Η ΟΧΙ?

    ΤΖΑΜΙΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΡΑΚΗΣ?

    ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    http://www.greekalert.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δευτέρα, 5 Μάϊος 2008

    Τζαμιά θα γεμίσουν τη Θράκη...

    Ενώ διαρκώς και με τις πλάτες τόσο της Άγκυρας όσο και άλλων ακραίων μουσουλμανικών χωρών, οι βαλτοί στη Θράκη ΜΑΣ διαμαρτύρονται πως δήθεν καταπατούνται τα θρησκευτικά τους δικαιώματα, είναι άξιο απορίας πως ξεφυτρώνουν συνεχώς και καινούργια τζαμιά! Όπως το περίλαμπρο τέμενος στη Μελέτη Ροδόπης! Για το οποίο αισθάνονται πολύ περήφανοι οι πάντα γνωστοί υποκινητές προβλημάτων και προώθησης του εκτουρκισμού στα εδάφη μας. Για το συγκεκριμένο τζαμί, ήδη στην τελετή των εγκαινίων κλήθηκε ο νομάρχης Ροδόπης, ο δήμαρχος Αιγείρου κι άλλοι παράγοντες της τοπικής ζωής, ενώ υπάρχει προετοιμασία σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιμάμη Μουσταφά Μουσταφά για να προσφερθεί το παραδοσιακό γεύμα, αρνί με πιλάφι και γλυκό χαλβά σε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα, συνοδεία αριανιού. Η θρησκευτική τελετή στο τζαμί θα ακουστεί από την μεγαφωνική εγκατάσταση σε όλο το χωριό, ώστε να είναι κοινωνοί και οι μουσουλμάνες γυναίκες που δεν προσέρχονται σ' αυτό! Αλλά πάνω απ' όλα για λόγους εντυπωσιασμού και τρομοκράτησης. Πάντως το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλού εισοδήματος οι κάτοικοι της Μελέτης δεν συνδυάζεται με την προσφορά χρημάτων για ένα τόσο μεγάλο και περίλαμπρο τζαμί! Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βοηθά οικονομικά για την πιο... ευπρεπή παρουσία του Ισλάμ στην Θράκη και η Σαουδική Αραβία!!! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τα δολάρια του πετρελαίου παρέχονται για τέτοιους σκοπούς...
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλησιάζει η 14η Μαίου, η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, όπως και η 19η Μαίου, η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ. Και στις δυο περιπτώσεις η Άγκυρα θέλει αλλοίωση των εκδηλώσεων!
    http://www.greekalert.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΟΡΟΦΙ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΟΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πληρωμένη καταχώρηση του Υπουργείου Οικονομίας αναφέρεται ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στα Σκόπια ως "Μακεδονία"!

    Πληρωμένη καταχώρηση του Υπουργείου Οικονομίας αναφέρεται ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στα Σκόπια ως "Μακεδονία"!
    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟΣ ΠΑΡΙΣ: ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΛΥΨΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ 700ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ! ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 1000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΟΣ ΠΑΡΙΣ: ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΟΚΥΨΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΡΩ ΠΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΟΣ ΠΑΡΙΣ: ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ Α Ρ Τ ΕΛ !!ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
    ΙΔΟΥ

    "Εδώ έχουμε μία λίστα ΕΝΤΕΚΑ (11) Δημοσιογράφων και πολιτικών που φαίνεται να πλήρωνε το ΥΠΕΞ με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των Αμερικανικών σχεδιασμών στα Βαλκάνια που αφορούσαν τη Σερβία, το Κόσσοβο και την Πρώην Γιουγκοσλαβία γενικά για το διάστημα 2003-2004. Το έγγραφο δείχνει πραγματικό. Δεν πιστεύουμε ότι θα φτάσει ποτέ στη δικαιοσύνη διότι τα ΜΑΥΡΑ χρήματα διακινούνται χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Κι ούτε περιμένουμε από το ΥΠΕΞ να παραδεχθεί τέτοιες παράνομες πρακτικές. Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ένοχος αυτός που ζήτησε τη βοήθεια της δικαιοσύνης. Τα ποσά συνάδουν με τις περιουσίες που κατέχουν σήμερα μερικοί πρώην ασήμαντοι παρουσιαστές ειδήσεων και δημοσιογράφοι ενώ η χειραγώγηση των ειδήσεων ώστε να καθοδηγούνται αναγνώστες και τηλεθεατές προς την αποδοχή ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ χωρίς αντιδράσεις είναι γεγονός που επαληθεύσαμε πολλαπλώς κι αυτοπροσώπως. Σε σχέση με το Κόσσοβο ... ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από τους "Δημοκρατικούς" Έλληνες Δημοσιογράφους. Ευνόησαν και δικαιολόγησαν την αυτονόμηση του Κοσσόβου στην κοινή γνώμη νομιμοποιώντας έτσι στο μυαλό των περισσοτέρων την παράνομη ανεξαρτητοποίηση τμήματος της Σερβίας. Τους τελευταίους μήνες που έχει πάρει φωτιά η υπόθεση του Σκοπιανού και που αφορά ΑΜΕΣΑ τη Μακεδονία μας ... παρατηρήσαμε ότι συνεννοημένα ΟΛΑ τα ΜΜΕ ... απέκρυψαν τα μεγάλα συλλαλητήρια των ομογενών μας στη Μελβούρνη,τον Καναδά και τη Γερμανία . Παρατηρήσαμε ότι οι ΜΟΝΟΙ στους οποίους επιτρέπεται να μιλούν για τη Μακεδονία είναι οι "αυθόρμητοι" Ψωμιάδης, Ζουράρις και Άνθιμος. ΚΑΝΕΙΣ άλλος από τα 2.500.000 Μακεδόνων...ΚΑΝΕΙΣ από τους Μακεδόνες πολιτικούς...ΚΑΝΕΙΣ από τους σοβαρούς και καλούς γνώστες του προβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να απαξιώσουν το πρόβλημα ώστε να υπάρχει ένα 10% των Ελλήνων που να υποστηρίζουν ότι ΔΕΝ τους ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια. Κατάφεραν να υπάρχουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου 3 συνιστώσες αποκαλούν ήδη τα Σκόπια "Δημοκρατία της Μακεδονίας" . H προσπάθεια απαξίωσης με σκοπό την αποδοχή των Αμερικανικών σχεδίων είναι απροκάλυπτη. Μέχρι που είδαμε τον opinion-maker κ.Παπαχελά να γράφει: "Με ενοχλεί ότι η χώρα μου εμφανίζεται ως loser να παλεύει ακόμη για μια υπόθεση που είναι χαμένη, που δεν έχει καμία πρακτική επίπτωση στα ζωτικά μας συμφέροντα"! Και να προωθείται με επιμονή η «ΑΡΙΣΤΗ» λύση της «ΝΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από τους «ΦΑΚΕΛΟΥΣ» και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    Όμως αυτές οι πληροφορίες ΔΕΝ φτάνουν στον μέσο Έλληνα διότι είναι προφανές ότι υπάρχει δέσμευση για την απόκρυψή τους. O μέσος Έλληνας δυστυχώς δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πραγματικό σκοπό της πουλημένης αρθρογραφίας των δήθεν "έγκυρων" δημοσιογράφων. Ακολουθεί το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ για τους μισθωτούς εμπειρογνώμονες των ΜΜΕ...Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ >>

    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. neoskratis:
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΥΛΑΚΙΩΝ ΔΥΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. www.dekarxos.blogspot.com

    dekarxos:
    ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ηρθε η ωρα να ξεκινησουμε αντισταση ΟΛΟΙ μας.. ολοι οσο και να σας φαινεται λιγο ΜΑς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.. ας κανει ο καθενας καθε ημερα απο οπου και να βρισκεται οτι μπορει.. ριχνω τις πρωτες ιδεες..

    1/ ανενδοτος πολεμος στην κοινοπραξια ηπα , να λεμε και να πραττουμε εναντιον τους παντου και παντα , σε ολα τα θεματα να ειμαστε απεναντι τους, οπου πονανε να κτυπαμε, φανατικα ,ανενδοτα.
    Καταγγειλτε τον 'αμερικανικο παραγοντα' ως διαιτητη στο σκοπιανο... ΠΟΙΟΝ ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και αναγνωρισε αυτο το κωλοκρατιδιο σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μια ημερα μετα που υφαρπαξε τις Ελληνικες ψηφους στην κωλοχωρα του...αυτον που υποστηριζει παντου λυσσαλεα καθε εχθρο μας.. αυτον που πανε τωρα 50 χρονια που δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.. αυτην την πολυεθνικη κοινοπραξια εταιρειων (ηπα) διαλεξαμε για διαιτητη.. στειλτε την στο διαβολο και ζημιωστε την οσο και οπου μπορειτε.

    2/ εμμεσο κοψιμο των βρωμικων ποδιων των γυφτοσκοπιανων με ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ δραστηριοποιουνται στα κωλοσκοπια...αν θελουν να κονομανε εκει και να προσφερουν θεσεις εργασιας στα μπασταρδα των σκοπιανων Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΟΥΜΕ πατοκορφα , ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ να πανε να πουλανε στους γυφτοσκοπιανους,μεχρι να ζημιωσουνε και να κλεισουν τα κωλομαγαζα τους εκει που ειναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για τους γυφτοσκοπιανους κρεττινους.

    3/ οποιο κομμα και να ψηφιζετε ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΟΛΙΓΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    4/ ΣΥΝΕΧΗΣ αποστολη email παντου οπου μπορουμε να επηρεασουμε , βουλευταδες, οργανισμους, κομματα, εφημεριδες, αλλα ΜΜΕ , ιστοσελιδες με μεγαλη αναγνωσιμοτητα, αθλητικες ιστοσελιδες (σε ολες τις κατηγοριες ας επικεντρωσουμε οσοι μιλανε καποια γλωσσα περισσοτερο σε εκεινες του εξωτερικου) κλπ

    5/ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ , ουτε και σε φαινΟμενικα αδιαφορα πραγματα, ΣΑΝ ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΟΡΘΩΘΟΥΜΕ μπροστα σε καθε σκεψη συνδιαλλαγης με τα κωλοσκοπια... ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ , ας το παρουν οι βουλγαροι ας το παρουν αλβανοι ας το παρει ο διαολος ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ - ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΩΡΕ ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ INTERNATIONAL CRISIS GROUP ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
    (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ)

    http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2785&Itemid=83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΕΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ZEYΝO BARAN : ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ Μ. ΜΠΡΑΪΖΑ...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ :ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για το περιβόητο ''έγγραφο'' που διερευσε σχετικά με τα σκόπια θα ήθελα να πληροφορήσω οτι κάνοντας και την σχετική έρευνα και διασταυρώσεις απο το ίντερνετ, οτι το κωλόχαρτο αυτό είναι πλαστό και κάνει μόνο για την τουαλέτα. Είναι άθλια γραμμένο, με ορθογραφικά λάθη, δεν έχει επίσημες σφραγίδες ούτε ονόματα και υπογραφές, και το 82 η υπηρεσία λεγόταν ΚΥΠ τότε, ΕΥΠ σήμερα.

    Δεν πρέπει να τσιμπάμε με τέτοια πράγματα, αλλά να αναρωτηθούμε ποιος προχώρησε σε ένα τέτοιο τέχνασμα, να βρεθεί και να φάει το ξύλο της χρονιάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ greekamericannewsagency ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΕΓΓΡΑΦΟ¨ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΑΩΝ ΚΛΠ. ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΟΡΜΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share