"Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν αποτελματωθεί".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

"Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν αποτελματωθεί"..

Του κ.Γ. Καρτάλη

"Εντονη ανησυχία, η οποία προς το παρόν τουλάχιστον δεν εκδηλώνεται δημόσια, επικρατεί στην Αθήνα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας με φόντο την κρίση στις σχέσεις της κυβέρνησης Ερντογάν με το κεμαλικό στρατιωτικό και δικαστικό κατεστημένο.
Η κρίση αυτή οδηγεί την τουρκική κυβέρνηση σε επίδειξη αδιαλλαξίας με αποτέλεσμα να έχουν αποτελματωθεί οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και να απειλείται τώρα και η πορεία των διαπραγματεύσεων στην Κύπρο, οι οποίες ξεκίνησαν μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας μετά την εκλογή του κ. Χριστόφια στην προεδρία.
Ανάλογη ανησυχία επικρατεί και στις Βρυξέλλες, όπου οι υπέρμαχοι της τουρκικής ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση βρίσκονται πλέον σε δυσχερή θέση να υπερασπίσουν τις θέσεις τους με αποτέλεσμα να ενισχύεται ο άξονας Παρισιού - Βερολίνου - Βιέννης που έχει ταχθεί υπέρ της ειδικής σχέσης. Καταρρέει έτσι η πολιτική που είχε χαραχθεί από την ελληνική πλευρά, με τη στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων, η οποία είχε εξαρτήσει τη βελτίωση των διμερών σχέσεων από την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής μας χώρας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ παραδέχθηκε σε βαρυσήμαντη συνέντευξή του στους «Financial Times» της περασμένης Παρασκευής ότι η εικόνα της χώρας του και η πορεία των μεταρρυθμίσεων έχουν πληγεί από την εσωτερική πολιτική κρίση και την απειλή του Συνταγματικού Δικαστηρίου να απαγορεύσει τη λειτουργία του κυβερνώντος κόμματος. Και είναι γεγονός ότι, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο κ. Ερντογάν, δεν έχει κατορθώσει να τιθασεύσει το στρατιωτικοδιπλωματικό και δικαστικό κατεστημένο. Αυτό αντανακλάται τόσο στη διστακτική πορεία των μεταρρυθμίσεων, η οποία έχει προκαλέσει και την έντονη δυσαρέσκεια των Βρυξελλών, όσο και στις μεγάλες αποφάσεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις στην Κύπρο έχουν κολλήσει προτού καλά καλά αρχίσουν, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται απτόητες, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για το Πατριαρχείο, ενώ ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται τελευταία στη Θράκη.
Ως προς την Κύπρο το ερώτημα είναι αν η επικείμενη συνάντηση του κ. Χριστόφια με τον κ. Ταλάτ θα καταφέρει να άρει το αδιέξοδο. Το πιθανότερο είναι πως όχι, εφόσον το κλειδί των εξελίξεων το κρατούν οι στρατηγοί της Αγκυρας, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραιτηθούν από τα κεκτημένα, με αποτέλεσμα μια ακόμη προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού να είναι έτοιμη να ναυαγήσει. Παράλληλα όμως είναι εμφανές ότι η Αθήνα βρίσκεται σε περίοδο αμηχανίας ως προς την πολιτική που θα πρέπει τώρα να ακολουθήσει. Διότι δεν αρκεί να υποβαθμίζεται η σημασία της τουρκικής εσωτερικής κρίσης για να μην πληγούν οι διμερείς σχέσεις, αλλά απαιτείται η χάραξη μιας νέας πολιτικής η οποία δεν θα εξαρτά τη βελτίωση των σχέσεων αυτών αποκλειστικά και μόνον από την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, η κατάληξη της οποίας είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη. "

22 σχόλια:

  1. konteuoume na ksexasoume pws p yp arithmon 1 exthros kai monadikh apeilh gia th xwra mas htan,einai kai tha einai oi tourkoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. konteuoume na ksexasoume pws p yp arithmon 1 exthros kai monadikh apeilh gia th xwra mas htan,einai kai tha einai oi tourkoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος στην προδοσία και στην ασχήμια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά της εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος νέοι υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα έρθει η σειρά των "ατάκτων" της Νότιας Αμερικής, ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας.

    Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο την "Μεγάλη Αλβανία" ξεκινώντας από το Κόσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.

    Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί "επιστήμονες" επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της "Μεγάλης Αλβανίας" την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκει στην Αλβανική Τσαμουριά απ' όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ και γι' αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως, τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της φιλοαλβανικής τακτικής οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία τη Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Έτσι γυρίζοντας σε 'μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική.

    Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από τις όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.

    Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς και εμείς.

    Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας, γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της Διεθνούς Κοινότητας του ΟΗΕ δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας, και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

    Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη α να αναγνωρίσει το κοσοβο προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AS MH TA VAZOUME TOTE ME THN EKASTOTE KYVERNHSH OTAN SPATALAEI ATELEIWTA DISEKATOMMYRIA GIA AGORES OPLWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρπαχτες κανουν οι μογγολογλου! Κανονικα ξερουν οτι η πραγματικη τους πατριδα ειναι στην Κεντρικη Ασια. Αφου ομως οι Κουρδοι ειναι αδυναμοι, καθονται σε ξενη γη, και μαλιστα προλαβαινουν να τυπωσουν και καμια μαλακια για εσωτερικη καταναλωση. Πως να ζησει αλλιως ενα πονηρο βοδι, εαν οχι με λασπη και ψεμμα στον ιδιο τον αγραμματο λαο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν έχουν απέναντι τους μια φοβισμένη μή κυρίαρχη χώρα με φθίνοντα πληθυσμό των 11 εκ., και εξωτερικό χρέος άνω των 250 εκ. δολλαρίων, καλά κάνουν και ονειρεύονται...άλλωστε ακολουθουν το δόγμα Οζάλ σύμφωνα με το οποίο, ο χρόνος κυλάει υπέρ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AS KOITAXOYN MIN TOYS KOPEI KANENA TMHMA THS SHMERINHS TOUS EPIKRATEIAS KAI GINEI TMHMA TOU NEOY KRATOYS TOY ... KOURDISTAN !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ
    [ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ]Η Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Η Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΙΕΣ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΑΖΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ
    Η ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ"ΜΠΑΝΑΝΙΑ".
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ"ΜΠΑΝΑΝΙΑ".
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Makari na fagothoune epitelous na figi afti i apili apo dipla mas.
    Anangasomaste ke agorasoume tosa opla(ke kala kanoume tora)pou tha mporousan na diatethoun ston lao pou ta exi anangi mono ke mono epidi exoume tetia synora.
    An ixame sinora opos i elbetia fantaseste pos tha imastan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις στην Θράκη"! Είμαστε μαλάκες; Παρατηρητές μέσα στην ίδια μας την χώρα; Τι παπαριές είναι αυτές; Θα έπρεπε κάθε μογγόλο πράκτορα να τον συλλαμβάνουμε και να του σχίζουμε την πατούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρίση στην Τουρκία σημαίνει ένταση και με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονωθεί αυτή η ένταση.
    Ή θα έχουμε κάποιο θερμό επεισόδιο με Τουρκία ώστε να στραφεί αλλού η τουρκική κοινή γνώμη ή μπορεί να έχουμε και μία εσωτερική σύγκρουση ( εμφύλιο ; ) ,αποδυνάμωση στο εσωτερικό μπορεί να δώσει ευκαιρίες και στους Κούρδους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Είδομεν ....
    Μακάρι να μην βγει κάτι κακό για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να συμπληρώσω το παραπάνω δέστε και αυτό :
    http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/05/blog-post_4605.html

    και τις αντιδράσεις :
    http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/05/blog-post_6972.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://strategy-geopolitics.blogspot.com
    /2008/05/blog-post_4605.html


    http://strategy-geopolitics.blogspot.com
    /2008/05/blog-post_6972.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΖΑ-NABUCCO-ΓΑΠ.
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ο ΓΑΠ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    αποσπασμα απο in.gr

    Επίσης χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση διότι «βλέπει τον Έλληνα υπήκοο ως ιθαγενή, που καλλιεργεί την υποτακτικότητα, την αίσθηση του μέσου Έλληνα ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και χρειαζόμαστε τον Κινέζο, το Ρώσο, τον Ευρωπαίο, το Γερμανό για να μπορούμε να πάμε μπροστά».


    ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.
    "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ"
    ΓΙΑΤΙ?
    ΕΠΕΙΔΗ
    "ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ"
    "ΤΟΝ ΡΩΣΟ,ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    "ΕΘΝΙΚΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ"
    "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ...ΜΠΡΟΣΤΑ"

    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΠ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΡΩΣΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ
    ΝΕΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΟΥ SOUTH STREAM.

    AΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ..ΤΟΥ
    ΝΑBUCCO.

    AΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΥΡΩΠΑΙΟ, ΤΟΝ ΡΩΣΟ, ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.


    ΕΚΛΗΣΗ
    Β.ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΔΙΩΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ SIEMENS, TO ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

    ΕΚΔΟΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ..BLOGαδες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
    ΤΟΥ MANAGMENT THΣ ΜΙΖΑΣ.





    OI "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ
    ΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ "ΑΣΠΡΗ" ΜΕΡΑ.

    ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥ
    ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, TA EXOYN BAΨΕΙ,
    "ΜΑΥΡΑ".

    ΟΙ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΙΖΩΝ,
    ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.





    ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ MANAGMENT TOY ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ
    ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΠΟΥ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ"





    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ MANAGMET ΤΟΥ ΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΩΝ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.






    ΤΟ 3% ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ?

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

    33333333333%%%%%%%%%%%%%%%

    ΗΛΙΘΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΜΙΖΟ-ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share