Αποστολή στο Ιράν οργανώνουν Βορειοελλαδίτες επιχειρηματίες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Αποστολή στο Ιράν οργανώνουν Βορειοελλαδίτες επιχειρηματίες.

Μετά το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας με ιρανικό όμιλο που υπέγραψε ο όμιλος Alumil -δείτε εδώ-,νέα επιχειρηματική αποστολή στην Τεχεράνη (φωτογ.) διοργανώνει το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (6-10 Νοεμβρίου,ΕΒΕΘ), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα στην έντονα αναπτυσσόμενη ιρανική αγορά και να συνάψουν συνεργασίες με Ιρανούς ομολόγους τους.
Στο πλαίσιο της αποστολής..
όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΕΒΕΘ, θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένα ραντεβού, που θα ρυθμιστούν, σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Τεχεράνης και με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τεχεράνη.
Οι τομείς που παρουσιάζουν σημαντική δυναμική συνεργασίας στο Ιράν, χωρίς να αποκλείονται οποιοιδήποτε άλλοι- μεταξύ άλλων- είναι οι εξής: κατασκευές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, αγροτοβιομηχανικό σύμπλεγμα, ναυτιλία, τουρισμός, αλιεία, αλλά και οι εισαγωγές τυποποιημένων τροφίμων και ποιοτικού ελαιολάδου,. Το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή ανέρχεται σε 1.490 ευρώ/ άτομο, μη συμπεριλαμβανομένου του ποσού για την έκδοση βίζας εισόδου στο Ιράν, ύψους περίπου 70 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή, πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2009.

Bookmark and Share