Τι κοινό έχουν ο Τσακαλώτος, ο Αγιος Αυστίνος και το... σεξ; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τι κοινό έχουν ο Τσακαλώτος, ο Αγιος Αυστίνος και το... σεξ;


  • Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή μια ακόμη ατάκα του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου,  ο οποίος επικαλέστηκε τον... Άγιο Αυγουστίνο για να απαντήσει στην κριτική της αντιπολίτευσης.


Ολα αυτά στο πλαίσιο της συζήτησης για τη... σύμβαση παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών στην Ελλάδα για 20 χρόνια, με τον κ. Τσακαλώτο να λέει πως δεν θα αντισταθεί στον πειρασμό και θα απαντήσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Συμμερίζομαι την προσπάθεια του Αγίου Αυγουστίνου που πριν γίνει Άγιος παρακαλούσε το Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω», είπε αφήνοντας άφωνους τους συναδέλφους του.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του έκανε λόγο για μια ομάδα ειδικών, μια «task force» όπως είπε χαρακτηριστικά, η οποία έχει αναλάβει το έργο να αποφασίσει τι θα γίνει με τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
«Θα αποφανθεί πως θα είναι αυτό το ταμείο, πόσα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ θα μεταφερθούν, αν θα συνεχίσει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις το ΤΑΙΠΕΔ, αν θα πάνε οι τράπεζες και το ΤΧΣ... αν θα πάνε και άλλα περιουσιακά στοιχεία και πώς θα γίνει η διανομή των χρημάτων για την πληρωμή του χρέους και για επενδύσεις», συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος.
Bookmark and Share