17 μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Ροτόντα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

17 μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Ροτόντα

  • Στη σύλληψη 17 ατόμων που φέρονται ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.


Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 23χρονος Μαροκινός που κατηγορείται ως...«ιθύνων νους» της εγκληματικής οργάνωσης.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 17 έως 25 ετών και κατάγονται από την Αλγερία, τη Συρία, το Μαρόκο, τη Γεωργία και την Αλβανία.
Κατασχέθηκαν 691,88 γραμ. κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 1632 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών και 17 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για τις παράνομες συναλλαγές τους. Μέρος της κατασχεθείσας κάνναβης εντοπίστηκε σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου.
Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος Μαροκινός κατηγορείται ότι κανόνιζε την προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και πώληση των ναρκωτικών, ενώ συντόνιζε και κατηύθυνε τις κινήσεις των συγκατηγορουμένων του, που είχαν διάφορους ρόλους στη δράση του κυκλώματος.
Κάποιοι εξ αυτών ασχολούνταν με το κομμάτι της προμήθειας, της αποθήκευσης και της πώλησης ποσοτήτων κάνναβης, άλλοι λειτουργούσαν ως «βαποράκια» και άλλοι ως «τσιλιαδόροι».
Bookmark and Share