Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ φθονούν την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ φθονούν την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας..

  • Δημοσίευμα με τίτλο «Boomdesrepublik: Γι αυτό όλος ο κόσμος ζηλεύει το εμπορικό μας πλεόνασμα» φιλοξενούσε στο χθεσινό της φύλλο η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στη φωτογραφία του άρθρου απεικονίζονται ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι υποψήφιοι για τη... γαλλική προεδρία Μαρίν Λεπέν και Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
«Η ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας και η κυριαρχία της στην παγκόσμια αγορά προκαλεί την οργή των άλλων οικονομικών δυνάμεων», σημειώνεται στο δημοσίευμα και προστίθεται: «το σήμα προέλευσης made in Germany φοβίζει τον κόσμο».
Το ρεπορτάζ της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως ηγέτες κρατών όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και υποψήφιοι για ηγετικές θέσεις, όπως ο Μακρόν και η Λεπέν, δημιουργούν ένα κλίμα κατά της γερμανικής οικονομίας, ωθούμενοι από τη ζήλεια τους για τις επιδόσεις του Βερολίνου και κυρίως, για το εμπορικό πλεόνασμα της χώρας.
Bookmark and Share