Ανθρωποκυνηγητό για ύποπτο που μετέδωσε φόνο μέσω Facebook - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Ανθρωποκυνηγητό για ύποπτο που μετέδωσε φόνο μέσω Facebook


  • Στο βίντεο, ο 37χρονος ύποπτος, που έχει ταυτοποιηθεί ως Steve Stephens, ανέλαβε την ευθύνη για συνολικά 13 δολοφονίες, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι σχεδιάζει το επόμενο έγκλημά του! 
  • Ωστόσο, η Αστυνομία της πόλης του Κλίβελαντ στις ΗΠΑ,διευκρίνισε ότι έως τώρα δεν έχει εντοπίσει άλλα θύματα.


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος... δολοφόνησε έναν ηλικιωμένο, κινηματογράφησε το έγκλημά του και το ανήρτησε στο Facebook έχει εξαπολύσει η Αστυνομία του Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο βίντεο, ο 37χρονος ύποπτος, που έχει ταυτοποιηθεί ως Steve Stephens, ανέλαβε την ευθύνη για συνολικά 13 δολοφονίες, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι σχεδιάζει το επόμενο έγκλημά του. Ωστόσο, η Αστυνομία της πόλης του Κλίβελαντ διευκρίνισε ότι έως τώρα δεν έχει εντοπίσει άλλα θύματα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο ύποπτος είναι «οπλισμένος και επικίνδυνος» και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει εγκαταλείψει το Οχάιο, καλώντας σε εγρήγορση κατοίκους γειτονικών πολιτειών.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Κλίβελαντ έχει καλέσει τον ύποπτο να παραδοθεί, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει περαιτέρω αιματοχυσία.

Ο Stephens είναι φαλακρός, γενειοφόρος, αφροαμερικανός, και πιστεύεται ότι οδηγεί ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου Ford Fusion με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον ύποπτο να έχει μεταδώσει ζωντανά το φονικό μέσω της εφαρμογής Facebook Live, όμως η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ζωντανή μετάδοση, αλλά ο φερόμενος ως δράστης ανήρτησε βίντεο μετά το έγκλημα.

Το θύμα ήταν ένας 74χρονος άνδρας ονόματι Robert Godwin ο πρεσβύτερος.
Bookmark and Share