Οικονόμου: «Ο Τσίπρας εγκαινίασε Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο που λειτουργεί από το 2007» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Οικονόμου: «Ο Τσίπρας εγκαινίασε Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο που λειτουργεί από το 2007»


  • «Προκειμένου να κρυφτεί από τα επώδυνα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή , ο κ. Τσίπρας έκανε εγκαίνια σε ένα κέντρο υγείας που λειτουργεί από το 2007», αναφέρει ο βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης υγείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στο... ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98 και τον Βαγγέλη Γιακουμή, ο κ. Οικονόμου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας με την επίσκεψη του στο κέντρο υγείας θέλει να παρουσιάσει ότι κάτι γίνεται γιατί τα μέτρα που φέρνει είναι τόσο επώδυνα για μισθωτούς και συνταξιούχους και προσπαθεί με φιέστες να αλλάξει την εικόνα».

«Δεν μασάει ο κόσμος όμως, αυτά που κάνει είναι αστεία και γραφικά», σχολίασε ο ίδιος.

Ο κ. Οικονόμου επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ που επισκέφθηκαν νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας ήταν στον Εύοσμο, διαπίστωσε όπως είπε, «την υγεία και τα νοσοκομεία διαλυμένα με τους αρμόδιους υπουργούς να μην κάνουν τίποτα». «Ο ένας, ο κ. Πολάκης, παίζει στο Facebook και ο άλλος ο κ. Ξανθός να διοργανώνει φιέστες για τον πρωθυπουργό», σχολίασε με νόημα.
Bookmark and Share