Ανοίγουν τα αρχεία του H/Y του 52χρονου βιαστή της Δάφνης - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ανοίγουν τα αρχεία του H/Y του 52χρονου βιαστή της Δάφνης

  • Οι Αρχές ερευνούν -μεταξύ άλλων- και τον σκληρό δίσκο του σταθερού H/Y του σπιτιού, σε περίπτωση που είχε μεταφερθεί υλικό από τις κάμερες εκεί για να διατηρεί αρχείο από τις επαίσχυντες πράξεις του.

Ο δράστης που ακόμη ισχυρίζεται ότι είναι τυφλός δίχως να έχει...προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Μάλιστα με διάταξη της Εισαγγελίας, επιτράπηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε «αν υπάρχουν ομοειδή αδικήματα του δράστη, να αποκαλυφθούν».

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ αναζητά και το... παρελθόν του 52χρονου πριν τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας μέσα στο σπίτι. Συγκεκριμένα ερευνούν την περίπτωση να είχε βιάσει και βασανίσει ξανά άλλες κοπέλες και να υπάρχει υλικό από τις κάμερες. Τα γυαλιά-κάμερα που φορούσε συμπεριελάμβαναν μόνο τον βιασμό της 20χρονης και έχει «σβηστεί» προηγούμενο υλικό.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν και τον σκληρό δίσκο του σταθερού H/Y του σπιτιού, σε περίπτωση που είχε μεταφερθεί υλικό από τις κάμερες εκεί για να διατηρεί αρχείο από τις επαίσχυντες πράξεις του.

Να θυμίσουμε ότι εντός του δωματίου όπου κρατούνταν από τις 5.30 της Τετάρτης ώς τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης οπότε συνελήφθη ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, ειδικά γυαλιά με κάμερα και κάρτα sim, μια κάρτα μνήμης και μια φιάλη με αναισθητικό με την οποία εικάζεται ότι νάρκωνε το θύμα του ώστε να μπορεί να το βιάζει.