Εξοργισμένοι οι γιατροί με σποτ για την σεξουαλική παρενόχληση [video] - Greece-Salonika| Ενημέρωση και ΆποψηNEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Εξοργισμένοι οι γιατροί με σποτ για την σεξουαλική παρενόχληση [video]


Εξώδικο στην Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων απέστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κρίνοντας ως συκοφαντικό και επικίνδυνο βίντεο που αποτελεί μέρος ενημερωτικής καμπάνιας για την σεξουαλική παρενόχληση.


Το επίμαχο σποτ, σύμφωνα με τον ΙΣΑ θίγει την τιμή και υπόληψη των Ελλήνων γιατρών» καθώς παρουσιάζει παιδίατρο να παρενοχλεί σεξουαλικά μητέρα.

Δια της εξώδικης διαμαρτυρίας προς την Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέα Ισότητας ο ΙΣΑ ζητά να παύσει άμεσα η προβολή του βίντεο καθώς θεωρεί ότι το είναι συκοφαντικό, ανυπόστατο και επικίνδυνο.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι προβάλλεται και φέρεται να είναι βασισμένο σε πραγματικό γεγονός, χωρίς τέτοια καταγγελία να έχει υποβληθεί», υποστηρίζει ο ΙΣΑ τονίζοντας παράλληλα ότι «χωρίς να μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ένα τέτοιο μεμονωμένο και ακραίο περιστατικό έχει λάβει χώρα, το συγκεκριμένο spot είναι συκοφαντικό για το ιατρικό σώμα, θίγει το κύρος, την ηθική και κοινωνική αξία συλλήβδην όλων των Ελλήνων γιατρών που ευόρκως παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες ασθενείς και διαταράσσει επιπλέον τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρού και ασθενή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share