Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα;

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν πως πίσω από την εκτέλεση του 42χρονου από την Απχαζία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης κρύβονται λαθρέμποροι τσιγάρων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την τελευταία διετία έχουν γίνει δύο δολολοφονίες και μία αρπαγή επιχειρηματία. Όλες συσχετίζονται με τον πακτωλό χρημάτων της μαφίας του λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Αυτό φαίνεται να είναι και το κίνητρο της μαφιόζικης εκτέλεσης του 42χρονου έξω από το σπίτι του με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα κοντά στο σπίτι του στην οδό Ιασωνίδου, και στις 9:40 το βράδυ της Κυριακής όταν εκείνος στάθμευσε το αυτοκίνητό του και έβγαινε από αυτό, τον πλησίασε ο δολοφόνος και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο.

Από την έρευνα σχετικά με τον φόνο του 42χρονου προέκυψε πως είχε δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες και υπεξαίρεση, ενώ πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία κάνουν λόγο για εμπλοκή του σε κυκλώματα λαθρεμπορίας τσιγάρων. Εκτιμάται λοιπόν πως πρόκειται για ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου από μισθωμένο εκτελεστή.

Σημειώνεται πως πρόσφατα άγνωστοι είχαν αρπάξει 52χρονο επιχειρηματία από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τον οποίον και άφησαν αργότερα ελεύθερο χωρίς να καταβληθούν λύτρα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως επρόκειτο για εκφοβισμό για τη διευθέτηση οικονομικών διαφορών, που φέρεται να υπήρχαν από την λαθροδιακίνηση καπνικών προϊόντων.

Το 2016 άγνωστοι είχαν αρπάξει 60χρονο από το Καζακστάν από την περιοχή του Ασπροπύργου. Οι πληροφορίες θέλουν οι κακοποιοί να πήραν 150.000 ευρώ ως λύτρα. Παρόλα αυτά, σκότωσαν τον 60χρονο πετώντας τον σε κανάλι του Μόρνου, δεμένο χειροπόδαρα, ενώ στην πλάτη του τοποθέτησαν ένα σακίδιο με πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share