Ελον Μασκ: Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει ξεπεράσει πλήρως την ανθρώπινη σε ένα χρόνο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ελον Μασκ: Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει ξεπεράσει πλήρως την ανθρώπινη σε ένα χρόνο..

 Η ικανότητα των νέων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης θα ξεπεράσει την ανθρώπινη νοημοσύνη μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, εφόσον η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και υλικού μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ολοένα και πιο ισχυρής τεχνολογίας, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ.


«Η εκτίμησή μου είναι ότι θα έχουμε τεχνητή νοημοσύνη που θα είναι πιο έξυπνη από κάθε άνθρωπο, πιθανώς γύρω στα τέλη του επόμενου έτους», δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος διευθύνει τις εταιρείες Tesla, X και SpaceX.

Μέσα στην επόμενη πενταετία, οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης θα ξεπεράσουν πιθανώς εκείνες όλων των ανθρώπων, προέβλεψε ο Μασκ τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο X με τον Νικολάι Τάνγκεν, διευθύνοντα σύμβουλο της Norges Bank Investment Management.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο Μασκ είναι σταθερά αισιόδοξος για την ανάπτυξη της γενικής τεχνητής νοημοσύνης, εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης τόσο ισχυρών που μπορούν να νικήσουν τα πιο ικανά άτομα σε οποιονδήποτε τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share