Πιο κοντά στην αναγνώριση του Κοσόβου. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Πιο κοντά στην αναγνώριση του Κοσόβου.

Μυστική συνάντηση με τον αποκαλούμενο υπουργό Εξωτερικών του Κοσόβου, Σκεντέρ Χουσενί, είχε την Τετάρτη στο Πομόριε της Βουλγαρίας η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία της μέχρι τώρα ελληνικής πολιτικής «αρχών» για μη αναγνώριση των τετελεσμένων και της μονομερούς ανακήρυξης της ανεξαρτησίας.Αυτό δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Έθνος"επισημαίνoντας πως "Η συνάντηση της κ. Μπακογιάννη με τον Σκεντέρ Χουσενί, που προβάλλεται ως «υπουργός Εξωτερικών» του Κοσόβου, έγινε υπό συνθήκες μυστικότητας την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Διαβαλκανικής στο Πομόριε της Βουλγαρίας και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τη συνάντηση στους Ελληνες δημοσιογράφους!"
Τα κοσοβάρικα ΜΜΕ όμως αποκάλυψαν τη συνάντηση, στην προσπάθεια να προβάλουν τις «ευρωπαϊκές» επαφές του «υπουργού Εξωτερικών» και της εμπέδωσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.
Τα ίδια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συναντήσεις του κ. Χουσενί, εκτός της Ντ. Μπακογιάννη, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Α. Μπαμπατσάν και τους ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας και του Μαυροβουνίου.
Το γεγονός ότι η συνάντηση της κ. Μπακογιάννη έγινε περίπου είκοσι ημέρες πριν από την ανακοίνωση της ανάληψης όλων των εξουσιών στο Κόσοβο από την «κυβέρνηση» του κ. Θάτσι εκτιμάται ότι είναι προάγγελος της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας από την Αθήνα, κάτι που θα ικανοποιήσει την απαίτηση την οποία έχει υποβάλει στην κ. Μπακογιάννη τόσο η απερχόμενη Αμερικανίδα ΥΠΕΞ κ. Ράις όσο και ο υφυπουργός της Ντ. Φριντ.
Το Greece-Salonika είχε αποκαλύψει πρώτο και κατ'αποκλειστικότητα,με ένα δημοσίεμα που προκάλεσε αίσθηση και αναπαράχθηκε από πλήθος ηλεκτρονικών ΜΜΕ,πως η απόφαση για αναγνώριση του Κοσόβου έχει ληφθεί ήδη απ΄τον περασμένο Δεκέμβριο και μάλιστα έχει υπάρξει συννενόηση μεταξύ Πρωθυπουργού και αρχηγού Αξιωμ.Αντιπολίτευσης στο θέμα αυτό.(Το εν λόγω δημοσίευμα,της 4 /12/07,με πληροφορίες που μετέπειτα επαληθεύτηκαν, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ Αποκάλυψη του Greece-Salonika ).
Ο Κοσοβάρος «ΥΠΕΞ» εμφανίσθηκε αιφνιδιαστικά στο βουλγαρικό θέρετρο και χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση (εκτός Σερβίας) από τις υπόλοιπες χώρες-μέλη της Διαβαλκανικής (όπως π.χ. η Ελλάδα) που δεν έχουν αναγνωρίσει τη μονομερή ανεξαρτητοποίηση και απηύθυνε χαιρετισμό προτείνοντας μάλιστα... «σχέσεις καλής γειτονίας με τον βόρειο γείτονά τους...» (σ.σ. τη Σερβία).
Το πραξικοπηματικό αυτό πλασάρισμα του εκπροσώπου του Κοσόβου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της σερβικής αντιπροσωπείας, που με επικεφαλής τον πρόεδρο Μ. Τάντιτς αποχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής..

20 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η lysh einai mia

    SYNORA ME TH SERVIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η lysh einai mia

    SYNORA ME TH SERVIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η lysh einai mia

    SYNORA ME TH SERVIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμαμαι το δημοσιευμα σου SALONIKA το Δεκεμβριο.Πολλοι το αμφισβητησαν..Νομιζω πως τωρα μπορουμε να πουμε ενα μπραβο στη συντακτική σου ομάδα.Ακόμα μια φορα θα δικαιωθεις.
    Αν και για να ειμαι ειλικρινης θα προτιμουσα να μην δικαιωνοσουν.

    ενας παλιος φιλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EKANA MIA "EREYNA" STO DIADYKTIO KAI NOMIZW PWS EXETE DIKAIO.

    DEN YPARXEI POYTHENA ANAFORA GIA ANAGNWRISH TOY KOSOVOU AP THN ELLADA PRIN THN 4h DEKEMVRIOY!

    TO KOSOVO ANEKSARTHTOPOIHTHKE STIS 17/2!!

    AN MPOREI KAPOIOS NA VREI KATI SXETIKO STO DIADYKTIO H ALLOY PRIN TIS 4/12 AS TO PEI.

    ALLA ESEIS STO SALONIKA KALO EINAI NA MAS PEITE APO POY EXETE AYTES TIS PLHROFORIES TOSO NWRIS.
    ALLIWS EISTE "YPOPTOI" KAI SEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EKANA MIA "EREYNA" STO DIADYKTIO KAI NOMIZW PWS EXETE DIKAIO.

    DEN YPARXEI POYTHENA ANAFORA GIA ANAGNWRISH TOY KOSOVOU AP THN ELLADA PRIN THN 4h DEKEMVRIOY!

    TO KOSOVO ANEKSARTHTOPOIHTHKE STIS 17/2!!

    AN MPOREI KAPOIOS NA VREI KATI SXETIKO STO DIADYKTIO H ALLOY PRIN TIS 4/12 AS TO PEI.

    ALLA ESEIS STO SALONIKA KALO EINAI NA MAS PEITE APO POY EXETE AYTES TIS PLHROFORIES TOSO NWRIS.
    ALLIWS EISTE "YPOPTOI" KAI SEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

    G4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dinoume xoris na paroume.
    anti na baloume oro na alaksi onoma ta skopia gia tin anagnorisi tou kosobou emis ta dinoume pali ola xoris antalagma mono ke mono na evharistoume tous amerikanous.
    Akoma then katalabame ti ine to symfero mas eno i tourkia oute tin kypro then anagnorise ke tis apagorevi na mpi sta limania tis.
    Afti ine i Elliniki eksoteriki politiki?
    Mono i serbia ine fili xora sta balkania, ke tha tous xriastoume na kserete sigoura,i prepi na krivonte polla ke tha perasoume tis thesis mas i pragmati i eksoderiki politiki mas ine oxi mono gia klamata alla gia sfaliares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντολή Χατζηγάκη
    Στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων εμπλέκονται σε κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας

    «Η κοινωνία μας και η κοινή γνώμη γενικότερα, έχει ανάγκη να προστατευθεί από ειδεχθή εγκλήματα που στρέφονται κυρίως εναντίον της» δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι:

    «Τις ημέρες αυτές συνελήφθησαν πολλά 'ευυπόληπτα' άτομα που συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, χωρίς όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, αλλά και τα πρόσωπά τους, παρά το γεγονός ότι, όπως είναι προφανές, τούτο ήταν επιβεβλημένο για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».

    in.gr

    Γιατι τα "αποκαλυπτικα" μπλογκς,
    δεν βγαζουν τα ονοματα?
    Η Πολιτεια το επιτρεπει..
    Το θεωρει επιβεβλημενο..
    ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ ΜΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ?

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ

    ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?

    ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΛΗΤΕΣ!


    Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ετών 37, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε για την Πατρίδα στις 23 Μαίου 2006.

    Αθάνατος!


    Σμηναγός Κωστας Ηλιακης - 23 Μαίου 2006

    Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης - 30 Ιανουαρίου 1996

    Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος - 30 Ιανουαρίου 1996

    Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος - 30 Ιανουαρίου 1996

    Υποσμηναγός Νικολας Σιαλμάς - 18 Ιουνίου 1992.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.56 ΚΑΙ 3.56 ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΘΩΟ.ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΘΕΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΤΕ,ΝΑΙ.ΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ,ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΦΙΛΟΣ-Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΕΞΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΗΡΩΑ Κ. ΗΛΙΑΚΗ 'Η ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1996 ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΙΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΤΟΥ"ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΜΑΣ G.BUSH.Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΡΡΡΡ.. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ Θ'ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (βλ.ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ)ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ(ΚΩΣΤΑΚΗ,ΝΤΟΡΟΥΛΑ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΑΒΑΝΟ,ΤΣΙΠΡΑ)ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ Α.ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ Η ΕΝΑΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο Χ Ι Α Λ Λ Ο Ε Ν Δ Ο Τ Ι Σ Μ Ο ......."Ο ΠΟΤΑΜΙΩΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑ ΚΟΣΟΒΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ῾῾η Τουρκία επιχωμάτωσε την παλαιά κοιτίδα του Έβρου, που περνάει μεταξύ της νησίδος «Έψιλον» του ποταμού και της τουρκικής νησίδος Τσιπλάκ Αντά. Με τον τρόπο αυτό η Ελληνική βραχονησίδα προσκολλήθηκε στην τουρκική. Το υπουργείο εξωτερικών δεν είπε λέξη και δεν προέβη σε καμμία ενέργεια, ενώ μόνο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοικήσεως υπήρξε μία διαμαρτυρία προς την τουρκική νομαρχία, η οποία και δεν έλαβε καμμία απάντηση. Ας σημειωθεί ότι η νησίδα (η Έψιλον) αυτή βρίσκεται σε στρατηγικότατο σημείο του ποταμού Έβρου και επί πλέον οι Τούρκοι αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία σε αυτήν!῾῾

    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η προδοτική οικογένεια Μητσοτάκη συνεχίζει για πολλοστή φορά το "θεάρεστο" έργο της, που δεν είναι άλλο απο την αποδόμηση της χώρας ώστε η ίδια και οι μισέλληνες φίλοι της να κυβερνήσουν σαν αποικία την Ελλάδα.

    Σιγά-σιγά, λάου- λάου, αφού αναγνωρίσουν το Κόσβο θα προχωρήσουν και λίγο παρακάτω... άλλωστε όλα τα "πρότζεκτς" προχωρούν μαζί- Κόσβο, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος και η λησμόνηση της Βορείου Ηπείρου που βραζει αυτήν την περίοδο.

    "Τσακίστε" τη Ντόρα! Έλληνας πατριώτης που τη ψηφίζει βγάζει τα ίδια του τα μάτια. Η γυναίκα αυτή δρα ενάντια στην εθνική πολιτική και απο ότι φάινεται δρά μόνη της χωρίς να έχει τέτοιες κατευθύνσεις απο τον Πρωθυπουργό η την υψηλή συννενόηση των πολιτικών αρχηγών και του Π.τΔ.

    Συνεπώς ο μόνος αξιοπρεπεής δρόμος για την ίδια είναι να παραιτηθεί, αρκετά μας έκανε και εάν ο Καραμανλής την άκουγε τώρα ήδη θα είχαμε χάσει τη Κύπρο (Σχέδιο Ανάν) και το όνομα της Μακεδονίας.

    Για όσους τυχόν έχουν αυταπάτες ακόμα, το παρακάτω στοιχείο ενδέχεται να σας πείσει. Πριν απο μερικούς μήνες ο επιχειρηματίας ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ πήρε την προμήθεια πετρελαίων του Κοσόβου και τις μεγαλύτρες αποθήκες καυσίμων εκεί. Και όχι μόνο αυτο, αλλά μπορεί να μεταφέρει πετρέλαιο εκεί "τράνζιτ" λόγω του ιδιόμορφου νομικού καθεστώτος και της ιδιοτητός του ως "Προμηθευτή των δυνάμεων του ΟΗΕ". Άλλα περισσότερα δεν θα πω... μόνο το ότι ο Μμαιδάκης και η οικογένεια μητσοτάκη είναι στενά δεμένη τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια.
    Κατά τα άλλα ο Ζαχόπουλος μας μάρανε. Υπάρχουν πολλά στόματα που μπορεί να μιλήσουν για τα "Βαλκανικά παιχνίδια" που παίζονται και μη διανοηθεί ο οποιοσδήποτε να νομίσει ότι η Ελλάδα θα καταστρέψει τα συμφεροντά της στην περιοχή για να ικανοποιηθούν επιχειρηματίες τρίτης διαλογής ή οι προσωπικές φιλοδοξίες πολιτικών ανθυπομετριοτήτων.

    Αυτά τα ολίγα, γιατί και η υπομονή έχει τα οριά της!



    Υ.Γ Τσεκάρετε και αυτό το λίνκ
    στο μέσο της σελίδας
    http://gate32.wordpress.com/

    για να δείτε Έλληνες και Αλβανούς αλήτες στην Αθήνα και τι κάνουν. Προσοχή! είναι για άτομα με πολύ γερό στομάχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τους Έλληνες δημοσιογράφους που δεν ήξεραν, να σας πω απλά οτι το έστειλα σε γνωστό μπλογκ πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σαββατοκυριακου και ΔΕΝ το δημοσίευσαν!

    Ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share