Αλβανός ληστής ο «χούλιγκαν» με το μαχαίρι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αλβανός ληστής ο «χούλιγκαν» με το μαχαίρι


  • Αναγνωρίστηκε ο «χούλιγκαν» με το μαχαίρι των επεισοδίων του τελικού ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ , ο οποίος ταυτοποιήθηκε πως είναι 20χρονος Αλβανός που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε κατηγορηθεί το 2012 για ληστεία σε πεζό, ενώ έχει συλληφθεί και πάλι για τα επεισόδια σε γήπεδα.

Επίσης, ο...άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με το μαχαίρι ο οποίος φέρεται να είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείου του Βόλου, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα άλλο αιχμηρό αντικείμενο που προέκυψε από τα σπασίματα και τα επεισόδια.

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη και το Βόλο, ενώ αναγνωρίστηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια.

Επίσης, από το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας (ΥΑΑΒ) στην Θεσσαλονίκη, αναγνωρίσθηκαν άλλα επτα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια του Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αριθμός πιθανότητα να αυξηθεί μόλις ελεγχθεί όλο το υλικό από τις κάμερες του γηπέδου.

Ακόμα από την ΥΑΑΒ, αναγνωρίστηκαν 12 άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια της ΑΕΚ, με 4 να είναι αλβανικής καταγωγής, και άλλα 4-5 να έχουν συλληφθεί στο παρελθόν.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται εκείνοι που συνελήφθησαν με μαχαίρι, καθώς κινδυνεύουν με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Bookmark and Share